Skip to main content

Începutul lunii marchează mega-reduceri în lumea pescuitului. De Black Friday vei găsi o listă cu diferite categorii de produse: lansete, undițe, mulinete, boiliesuri și alte accesorii.

Lista magazinele cu cele mai tari reduceri:Reduceri trăsnet la magazinul online emag

Magazinul emag propune reduceri nu doar pe parcursul anului întreg, dar și de Black Friday. Doar acum vei putea procura mulinete și undițe la un preț redus. Produsele cu preț scăzut sunt selectate de o echipă de profesioniști care promovează pescuitul drept o activitate sportivă și o experiență plăcută. În sfârșit vei putea achiziționa cele mai tari mulinete sau lansete cu ajutorul cărora vei lua locurile de frunte în competițiile pescarilor. Site-ul www.emag.ro oferă o gamă largă de mii de produse de până la 30% reduceri. Fii primul care le va procura.

Maxlife oferă reduceri răsunătoare!

Site-ul www.maxlife.ro livrează mii de produse de pescuit, pe care acum le poți procura la prețuri scăzute de până la 30%. Lansete și mulinete la prețuri excepționale. Doar pe acest site vei găsi accesorii extraordinare pentru a-ți asigura o experiență de pescuit plăcută.

Reduceri de sezon la Totalfishing.

În perioadă de 01-30 noiembrie ai parte de promoții de până la 30%. Pentru comenzile de până la 300 de lei, livrarea va fi gratuită. Corturile și lansetele sunt mai accesibile decât înainte. Click aici pentru a fi la curent cu cele mai tari oferte – www.totalfishing.ro

MarelePescar

Brand-ul Marele Pescar vine o campanie de reduceri extraordinare și propune un set complex de accesorii și produse must pentru a avea parte de o experiență de pescuit ca la carte. Perioadă promoțională se desfășoară între 1-30 noiembrie, iar produsele pot fi procurate atât din Showroom-ul MarelePescar de pe Strada Bucur nr.2, sectorul 4 și pe magazinul online www.marelepescar.ro. Echipa MarelePescar îți propune corturi, lansete, cârlige și mulinete de până la 30% reducere, având cca 60.000 de instrumente și unelte de pescuit.

ClaumarPescar

ClaumarPescar oferă reduceri semnificative pe care le vei găsi atât în magazinul fizic care se află pe bulevardul Ghencea, cât și pe magazinul virtual www.claumarpescar.ro. Profesioniștii în domeniul pescuitului au testat și au venit cu reduceri senzaționale la produse de calitate care sunt estimate la 57.000 de elemente. În plus, ofertele cuprind prețuri scăzute de până la 80%.

PescarExpert

Luna cu cele mai tari reduceri din an a venit și la portalul online de pescuit www.pescar-expert.ro. Campania promoțională este intitulată Black November și propune pescarilor începători și celor avizați 25.000 de produse care vor asigura o captură de succes. În plus, comenzile ce vor depăși suma de 249 de lei vor beneficia de transport gratuit în orice colț al României.

Fisela

Magazinul Fisela, pescuit și aventură dă start lunii noiembrie ca fiind luna reducerilor. Aici vei găsi lansetele Sportex și mulinete feeder la prețuri excepționale. Comenzile pot fi preluate atât online, cât și telefonic. Reduceri de până la 30% la mii de unele pentru pescuit și accesorii vei găsit pe site-ul magazinului www.fisela.ro

GoneFishing

GoneFishing oferă mulinete de înaltă calitate la doar 70 de lei. Site-ul www.gonefishing.ro propune o serie de prețuri scăzute la majoritatea accesoriilor și instrumentelor de bază pentru pescuit. Comenzile pot fi preluate telefonic și online.

Daniel Popescu

Daniel Popescu

Fondatorul site-ului "Pescuitul În România" și un pescar avid de mic copil, de când tata m-a luat cu el la pescuit la Dunăre. De atunci am înțeles că acesta va fi un hobby pentru tot restul vieții. Am decis să creez acest site împreună cu câțiva prieteni cu scopul de a deveni o sursă credibilă de informare pentru pescari începători și cu experiență.

Leave a Reply